Interieur begeleiding

Wij bieden advies en bouwbegeleiding bij het bouwen of verbouwen van uw woning of bedrijfspand. Dit begint met verbouwingsadvies omtrent ontwerp en bouwvergunning tot raadgeving bij het verlichtingsplan, materiaalkeuze en kleurplan.

Bouwtekeningen nieuwbouw

Nieuwbouw onderscheidt zich niet alleen in exterieur, gemak en duurzaamheid: door het interieur de juiste look & feel mee te geven geniet u optimaal van alle gemakken in uw nieuwbouwwoning of nieuwbouw bedrijfspand. Met onze professionele kijk en oog voor detail zorgen wij ervoor dat uw interieur op het lijf geschreven is en maken we ook van een duurzame, vaak strakke omgeving, een warme, sfeervolle beleving.

Bouwtekeningen aanbouw

Met een aanbouw creëert u niet alleen meer ruimte in de woning of bedrijfspand, het is ook een mogelijkheid om in één keer de inrichting helemaal naar uw smaak en wensen in te richten. NEXTDOOR adviseert graag over de mogelijkheden en kijkt ook kritisch naar wensen in combinatie met de functie van de ruimte. Zo ontstaat de perfecte situatie.

Uw bouwtekeningen klaar? Schakel bouwbegeleiding in!

Zijn uw bouwtekeningen al klaar? Ga dan na of er aan alles is gedacht. Vooraf een verlichtingsplan opstellen kan later hak- en breekwerk voorkomen. NEXTDOOR kan worden ingezet als bouwbegeleider tijdens de uitvoering. Niet om architecten of aannemers te dwarsbomen maar juist om samen met hen het beste resultaat te behalen voor een schitterend en praktisch ontwerp dat het woon- of werkgenot vergroot.