Interieurontwerp

NEXTDOOR biedt interieurontwerp dat niet alleen past bij de ruimte, het pand en de omgeving, maar ook nog eens bij alle personen die er gebruik van moeten maken. Kantoorinrichtingen geven we een huiselijke uitstraling mee en we letten altijd op de details, warme ambiance en de passende stijl. Dit doen we op basis van kleuradvies, lichtadvies en eventueel op maat ontworpen en gemaakte inrichting.

Interieurontwerp - uitwerken van schetsen en ideeën - presentatie door de interieurontwerper - presentatiemap sfeervoorstellen en een woonontwerp - 3D ontwerptekeningen - verlichtingsplan / Domotica - kleuradvies

3D ontwerpen

Het kan soms moeilijk zijn om voor te stellen hoe zo’n interieurontwerp nou werkelijk zal staan in uw woning, kantoor of bedrijfspand. De diepe kleuren op een moodboard wilt u toch liever zien op de muur en zo’n nieuwe indeling: hoeveel ruimte houdt u over om tussendoor te lopen en wat is de afstand van de keuken naar de eettafel precies? Met onze 3D ontwerpen krijgt u een direct een goed beeld.

Verlichtingsplan

Een verlichtingsplan geeft aan welke verlichting het beste werkt in de ruimte. Hierbij wordt ook in het achterhoofd gehouden welke doelen deze ruimte heeft. Een kantoor moet anders worden verlicht dan een serre. Hierbij houden we er ook rekening mee dat sommige ruimtes meerdere functies hebben, eveneens afhankelijk van het tijdstip van de dag. Zo houden we verlichting warm, maar altijd functioneel. Om extra sfeer te creëren bepalen we waar accentverlichting en spotlights geplaatst worden.