Team

Voor een bouwkundig ontwerp van uw nieuwbouwhuis of -kantoor kunt u terecht bij NEXTDOOR. Daarnaast geven we advies over verlichting, kleur en decoratie. Als allround bureau ontzorgen we onze klanten bij het design van exterieur en interieur en ondersteunen wij het gehele proces van gemeentelijke vergunningen tot het begeleiden van de aannemers. Door samenwerking met andere disciplines welke bestaat uit een interieurontwerper, binnenhuisarchitect en woondesigner.

Petra Willems

De kracht achter NEXTDOOR is Petra Willems. In 2007 begon zij een carrière als zelfstandig ondernemer en met haar expertise binnen het vak van interieurontwerpster is dit inmiddels uitgegroeid tot een allround interieur ontwerpbureau gespecialiseerd in interieurstyling, interieurdesign en 3D-interieurontwerp.

Petra is woondesigner en interieurontwerper. Ze geeft vakkundig advies over vraagstukken omtrent kantoorinrichting en woondesign. Daarbij geeft ze op maat gemaakte adviezen over kleur, verlichting en materiaalkeuzes.

Met haar jarenlange ervaring binnen het vakgebied helpt Petra met particuliere bouwbegeleiding en is ze verantwoordelijk geweest voor de inrichting en restyling van diverse bedrijfspanden door heel Nederland zoals complete projecten en kantoren voor Organon, Rabobank en MSD.

Frank Ulijn

Sinds maart 2013 werkt Frank Ulijn nauw samen met Petra. Als interieurarchitect is Frank gespecialiseerd in het renderen, modelleren, tekenen en 3D-tekenen van inrichtingen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Met deze expertise maakt hij prachtige 3D interieurontwerpen die perfect aansluiten bij je wensen en de functie van de ruimte.

Voor NEXTDOOR maakte hij onder andere het ontwerp voor Jeugd Tand Verzorging Oss (JTV) waar een jeugdig en modern design werd neergezet. Frank maakte heel wat kantoorinrichtingen en ook voor de particuliere markt creëert hij ontwerpen die bij de ruimte en de gebruikers passen.