Werkwijze voor particulieren

Een goed interieuradvies begint bij een goed gesprek. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen proberen we niet alleen zoveel mogelijk informatie op te doen om later in het advies te gebruiken, maar ook de wensen te polsen, het gebruik van de ruimte te inventariseren, een indruk te krijgen van de lichtinval en de akoestiek zoals die nu is. We letten op de kleinste details zodat het advies de juiste finesse bevat.

Rekening houdend met uw wensen en de personen die de ruimte gebruiken zetten wij ideeën op een rij. Het interieurontwerp wordt uitgewerkt in een plattegrond, 3D-visualisatie en verrijkt met persoonlijk kleuradvies. De tekeningen, het kleuradvies en algemene tips worden samengevoegd in een prachtige presentatiemap die u thuis ontvangt.

U bent na het interieuradvies kortom direct klaar om aan de slag te gaan met het herinrichten van uw woning. Uiteraard begeleiden wij dit traject ook graag voor uw, zodat u volledig wordt ontzorgd.

Interieur begeleiding

Wij bieden advies en bouwbegeleiding bij het bouwen of verbouwen van uw woning. Dit begint met verbouwingsadvies omtrent ontwerp en bouwvergunning tot raadgeving bij het verlichtingsplan, materiaalkeuze en kleurplan.

Bouwtekeningen nieuwbouw

Nieuwbouw onderscheidt zich niet alleen in exterieur, gemak en duurzaamheid: door het interieur de juiste look & feel mee te geven geniet u optimaal van alle gemakken in uw nieuwbouwwoning of nieuwbouw bedrijfspand. Met onze professionele kijk en oog voor detail zorgen wij ervoor dat uw interieur op het lijf geschreven is en maken we ook van een duurzame, vaak strakke omgeving, een warme, sfeervolle beleving.

Bouwtekeningen aanbouw

Met een aanbouw creëert u niet alleen meer ruimte in de woning, het is ook een mogelijkheid om in één keer de inrichting helemaal naar uw smaak en wensen in te richten. NEXTDOOR adviseert graag over de mogelijkheden en kijkt ook kritisch naar wensen in combinatie met de functie van de ruimte. Zo ontstaat de perfecte situatie.

Uw bouwtekeningen klaar? Schakel bouwbegeleiding in!

Zijn uw bouwtekeningen al klaar? Ga dan na of er aan alles is gedacht. Vooraf een verlichtingsplan opstellen kan later hak- en breekwerk voorkomen. NEXTDOOR kan worden ingezet als bouwbegeleider tijdens de uitvoering. Niet om architecten of aannemers te dwarsbomen maar juist om samen met hen het beste resultaat te behalen voor een schitterend en praktisch ontwerp dat het woongenot vergroot.

Verlichting advies / ontwerp

Verlichting is een van de belangrijkste maar ook moeilijkste onderdelen bij het ontwerpen en inrichten van uw woning of kantoor. Wij zijn hier in bedreven om voor u een zo goed en mooi mogelijke sfeer de creeren maar ook om praktische oplossingen te bedenken voor uw lichtprobleem. Want hoe mooi de inrichting ook is; als het lichtplan niet goed is breekt het de sfeer volledig af van wat u wilde bereiken.

Akoestiek

Is de akoestiek niet optimaal dan kunnen wij voor u een berekening uitvoeren en advies geven om de akoestiek te kunnen verbeteren.

Interesse of vragen?

CAPTCHA
Door het aanvinken van onderstaande checkbox helpt u ons om SPAM te voorkomen.