jan
05
2018
Verbouwing naar grote tevredenheid uitgevoerd Marcel en Marlene Schalken Oss
Een huis kopen wat we helemaal naar eigen smaak konden verbouwen, dat was altijd al marcel z’n grote droom. Dat huis vonden we vorig jaar. Een huis uit ‘76 aan de rand van t bos. Alles nog in originele staat met bruine tegels op de vloer, oranje tegels tegen de muur, alles metselwerk en schrootjes, een zitkuil en vrij donker en hokkerig. In eerste instantie dachten we dit zelf wel te doen maar al snel kwamen we er achter dat een beetje hulp toch wel fijn zou zijn. Petra had ons ook goed interieuradvies gegeven in ons vorige huis dus de keus was snel gemaakt. Hier heeft ze een heel advies gemaakt qua inrichting, muren eruit, ramen erin, wat kan wel/niet constructief, een lichtplan, etc. Maar ze heeft ook geweldig meegeholpen met het uitkiezen van o.a. de tegels, de kleuren van de keuken, de badkamer. Uiteindelijk heeft Petra de bouw begeleid en heeft haar team de hele verbouwing naar grote tevredenheid uitgevoerd. Een strakke planning, geregeld overleg, korte lijntjes en een fijn mens. En het team om haar heen was ook top; timmerman, elektricien, Stucadoor, tegelzetter, loodgieter, stuk voor stuk betrouwbare, vriendelijke en zeer kundige mannen. De verbouwing is relaxt verlopen en t resultaat is prachtig geworden! Bedankt!!
Bekijk deze reactie
nov
26
2017
Multifunctioneel centrum Noordeloos Tim Selders Noordeloos
"We hebben toch echt iemand nodig die ons professioneel kan helpen bij de inrichting van ons nieuwe dorpshuis!". Tot die conclusie kwamen we met elkaar in Noordeloos, na een lang traject waarin de gemeente Giessenlanden en de dorpelingen samen - met een hele goede architect - een prachtige gebouw aan het ontwikkelen waren. Hoewel de architect al veel keuzes had gemaakt, was het duidelijk dat er echt goed naar gekeken moest worden. Dat heeft Petra met haar team gedaan. Heel goed. Ze heeft veel ruimte gegeven aan onze eigenwijzigheid, en aan andere ontwerpers die er ook wat van vonden, zonder haar eigen koers uit het oog te verliezen. Middels een aantal sessies waarin ze goed luisterde EN met goede ideëen kwam, is er een voorstel uitgekomen dat alle betrokkenen enthousiast maakte. Nu op weg naar de realisatie ervan!
Bekijk deze reactie
jun
16
2017
verbouw woonhuis Mechelien Peters Rit Heesch
Na lang wikken en wegen neem je de beslissing om rigoureus de benedenverdieping te renoveren. Je hebt daar natuurlijk je eigen ideeën over maar om zoiets ingrijpends goed aan te pakken en uit te voeren heb je daar, als leek, hulp bij nodig: uiteraard een goede aannemer maar zeker ook iemand die een goed advies kan geven bij de indeling en inrichting. En dat goede advies heb ik absoluut van Petra gekregen. Meteen bij de eerste kennismaking merk je dat er een vakvrouw bezig is: iemand met een heldere visie, fris, uitgaande van de mogelijkheden en onmogelijkheden, en uiteraard rekening houdend met jou als opdrachtgever (met al je eigenwijsheid en twijfels). Stap voor stap komt er dan een mooi, functioneel plan op tafel waarbij met name de elementen licht en ruimte enorm goed uitgewerkt zijn. En dan is alles, na alle bouwperikelen, klaar. Op papier zag het er al prachtig uit, het eindresultaat overtreft dit, met dank aan Petra!
Bekijk deze reactie
apr
13
2016
Geen seconde spijt! Bart Couwenberg, Limburgia De Rompert 's-Hertogenbosch
Het koste ons best wat moeite keuzes te maken voor de verhuizing van onze winkel binnen winkelcentrum De Rompert. Maar uiteindelijk wist Petra ons te overtuigen en hebben we geen seconde spijt! We werken met heel veel plezier in onze nieuwe winkel, krijgen dagelijks vele complimenten over de inrichting en, vooral, onze omzet ligt nu ruim boven de doelstellingen! www.limburgiaderompert.nl
Bekijk deze reactie
aug
06
2015
Opgefrist modern kantoor Spectro B.V., Oss Oss
Het team van NextDoor heeft ons geholpen om met een beperkt budget toch een mooi opgefrist modern kantoor en andere werkruimtes zoals ons nieuwe lab te creëren. Dit terwijl de werkzaamheden natuurlijk gewoon doorgaan.
Bekijk deze reactie
jul
22
2015
Een enorme berg ervaring Rob en Esther van Herpen Oss
We waren al een tijdje toe aan een nieuwe keuken. Zelf hadden we al verschillende indelingen op papier; met en zonder uitbouw, maar geen enkel ontwerp sprong eruit en bovendien wilden we allebei wat anders. Het is Petra gelukt om al onze wensen te combineren in een ontwerp waar we allebei heel tevreden mee zijn. Het heeft echt meerwaarde om Petra in de arm te nemen; een enorme berg ervaring, op de hoogte van de nieuwste snufjes en een fijn team dat de verbouwing heeft uitgevoerd. De kracht van Petra vind ik zitten in interieurontwerp. Het werkoverleg met haar team bij ons aan tafel, vond ik ook heel goed. Maar het beste idee kwam van Rob; en dat was het inschakelen van Petra!!
Bekijk deze reactie
mrt
03
2015
Het resultaat is fantastisch Arno van Ravestein (Pivot Park) Oss
Onze gebouwen van Pivot Park waren vanuit het verleden niet ingericht op het gebruik door meedere huurders. We hebben Petra gevraagd voor 2 gebouwen een ontwerp te maken. Eén voor een nieuwe entrée, en een grote zaal voor multifunctioneel gebruik. Naast het ontwerp heeft zij ook de bouwcoordinatie op zich genomen. Het resultaat is fantastisch. Ze heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en dit vertaald in een praktisch en modern ontwerp.
Bekijk deze reactie
dec
30
2014
Volwassen en fris ontwerp BioNovion Oss
6 weken na tekening van ons nieuwe huurcontract op het Pivot Park heeft Petra onze nieuwe faciliteit van circa 800 m2 helemaal gerestyled opgeleverd! Schilderwerk, vloer- en raambedekking, meubilair en inrichting zijn volledig vernieuwd. Petra heeft de coordinatie met alle onderaannemers op zich genomen en binnen de gestelde deadline opgeleverd. Een prachtig resultaat: een inspirerende laboratorium en kantooromgeving! Volwassen en fris ontwerp!!
Bekijk deze reactie
nov
10
2014
Persoonlijke benadering en praktische adviezen Familie van Grevengoed Kerkdriel
7 Jaar wonen wij in onze nieuwbouwwoning. Na de komst van onze kinderen bleek ons huis niet echt meer aan deze nieuwe levensfase te voldoen. We twijfelden over verhuizen of verbouwen. Petra Willems van Nextdoor Styling vonden we via internet en zij is - na een telefonische intake - bij ons gekomen voor een advies aan huis. Petra heeft ons verrassende inzichten gegeven in de mogelijkheden van ons huis. Mede dankzij haar persoonlijke benadering en praktische adviezen, zijn we nu druk aan het verbouwen!
Bekijk deze reactie
okt
13
2014
Het resultaat mag er zijn C Metternich Heesch
Trix en Clemens Metternich uit Heesch. Na 15 jaar wilde we onze huiskamer opnieuw schilderen, maar hadden geen goed idee over de kleur. Op internet vonden we Petra Willems die aanbood eens mee te denken/kijken. Tijdens ons eerste gesprek kwamen er o.a. ook nog licht/lampen vraagstukken boven water. Het klikte met Petra en we besloten het gehele interieur eens goed te beoordelen. Het resultaat was een complete verbouwing met een prachtige nieuwe (glazen) trap als centrale blikvanger. Het proces van totaal verbouwen en wonen was afzien, maar Petra heeft haar uiterste best gedaan om alles soepel te laten verlopen. Het resultaat mag er zijn. Petra bedankt
Bekijk deze reactie
jun
30
2014
Ontzettend veel tips gekregen Loes Rosmalen
Ik wilde al heel lang de woonkamer opnieuw inrichten, maar had geen idee hoe. Welke kleuren passen bij elkaar, hoe kun je de meubels het beste neerzetten, hoe maak je de kamer 'warmer'. Middels een advies aan huis heb ik ontzettend veel tips gekregen over hoe ik de woonkamer het beste kan inrichten en met welke kleurelementen. Met al deze handvatten kon ik aan de slag en heb ik zonder te veel kosten de woonkamer helemaal naar mijn zin kunnen inrichten. Bedankt Petra!
Bekijk deze reactie
mei
01
2014
Tegen redelijke kosten een zo groot mogelijke verfraaiing Raoul Trentelman (Jeugd tandverzorging) Oss
Petra stond ons terzijde in onze ambitie om de tandheelkundige praktijk te Oss tegen redelijke kosten een zo groot mogelijke verfraaiing te geven. Al in de eerste kennismaking gaf ze ons het gevoel een hoge professionele standaard te hanteren; ze luistert, toetst en helpt vage ideeën en wensen naar een logisch samenhangend plaatje te brengen. Met gevoel voor stijl nam ze ons in een helder stappenplan vervolgens mee naar een mogelijk eindplaatje. En als dat plaatje dan in de realisatiefase komt organiseert en regisseert Petra de ‘mannen op de vloer. Én ook dan blijft ze oog voor details houden. Kortom, ook voor een next-klus denken wij aan Nextdoor.
Bekijk deze reactie

Pagina's

Plaats hieronder uw reactie over het werk van of ervaringen met NEXTDOOR.

CAPTCHA
Door het aanvinken van onderstaande checkbox helpt u ons om SPAM te voorkomen.
Uw bericht zal na goedkeuring op deze website verschijnen.